[pic=5_1255279815.jpg][pic=5_1255279779.jpg][pic=5_1255279741.jpg][pic=5_1255279699.jpg][pic=5_1255279664.jpg][pic=5_1255279626.jpg][pic=5_1255279586.jpg][pic=5_1255279487.jpg][pic=5_1255279453.jpg][pic=5_1255279408.jpg]Met een strak en onhoudbaar schot bezorgde Filip Pelckmans de thuisploeg een verdiend punt. Dat het doelpunt in blessuretijd viel maakte het bij de leider nog moeilijker om dragen. KAC Olen trad leider SKS Herentals vrank en vrij tegemoet. De thuisploeg kende al snel succes. Subakty werd vrijgespeeld en zijn voorzet werd al in de 4' door Joost Dierckx feilloos ingekopt, 1-0. KAC Olen bleef prima voetballen. SKS Herentals kon maar geen vuist maken. Jef Peeters zat stevig in de greep van de thuisdefensie en ook Karim Bouhmohcine kreeg amper ruimte. De bezoekende aanvaller haalde zich trouwens regelmatig de woede van de thuisaanhang over zich omdat hij teveel fouten maakte. De thuisploeg kreeg nog een prima kans toen Subakty zich vrijspeelde maar zijn schot naast zag belanden. In de tweede helft wisselde de bezoekende trainer Jos Van Peel Jef Peeters van de rechter naar de linksbuitenpositie. Die wissel rendeerde direct. Peeters gaf in de 49' een schitterende pass naar Steven Van Genechten en die gaf thuisdoelman Jens Vermeerbergen geen kans. Karim Bouhmohcine kreeg geel en miste een prima kans toen hij alleen voor doel de bal niet onder controle kreeg. Even later gaf hij de bal door aan Jef Peeters en die werd onderuit gehaald in het stafschopgebied. Steven Van Genechten zette die om en de bezoekers stonden meteen op 1-2. KAC Olen hapte naar adem maar ging in de slotfase toch opnieuw aandringen. Doelman Tom Janssens van SKS Herentals verkeek zich op een verre bal die gedragen werd door de wind. Het schot van de thuisaanvaller strandde echter op de lat en sprong opnieuw in het veld. SKS Herentals kreeg daarop de bal niet weg uit verdediging en met een strak schot scoorde Filip Pelckmans de 2-2.